X

Advent v Novem mestu

Mesec december je bil v Novem mestu praznično obarvan z bogatim adventnim programom, v katerega je bil letos vključen tudi Mladinski center Oton. Program smo v letošnjem letu v Zavodu Novo mesto zastavili široko, za vse generacije, najmlajše, starejše, predvsem pa tudi mlade.
Kljub dežju smo 5.12. uspešno prižgali lučke na Glavnem trgu in razveselili celotno mesto in prebivalce, seveda pa je že dober teden prej začelo obratovati drsališče. Mali oder smo otvorili z otroško predstavo Muca copatarica, že naslednji dan pa smo skupaj z mladimi DJ-ji pripravili zabavo na Glavnem trgu. Za vikend je sledilo umetniško udejstvovanje skupaj z gledališčem Ane Monro.
Ponovno je sledila otroška predstava Čarobni prazniki, za vikend pa smo uživali v nastopih izolskega Drill-a in domačega Guštija. Obiskal nas je tudi Božiček, ki je vsem otrokom iz Novega prinesel darila.
Leto smo zaključili z velikim odrom in nastopom različnih izvajalcev, tudi mlajših, ki so pripeljali trume občinstva. Za nameček pa smo pred Mladinskim centrom Oton izvedli še 2 otroški predstavi: novoletna poslastica in Pika piše dedku mrazu.
Zadovoljni smo bili, da smo lahko letos sodelovali pri organizaciji prazničnega decembra in se že veselimo decembra 2023!
Nazaj na seznam